Air Baltic: Tallinna lennujaama sulgemine meid eriti ei mõjutanud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Baltic
Air Baltic Foto: Mihkel Maripuu

Eesti lennufirma Estonian Air pidi eilse Poola kaubalennuki intsidendi tõttu oma graafikut ka täna ümber tegema, kuid lõunanaabrite suurfirmat Air Baltic juhtuni eriti ei mõjutanud.

Air Balticu esindaja Janis Vanags oli teadlik ühest lennust, mis tuli piirangute tõttu eile õhtul tühistada. Tänaseks oli kõik jälle normis ja suuremaid viivitusi ette ei tulnud.

«Eesti on suur turg ja me lendame Tallinnasse seitse korda päevas, kuid loomulikult kogu Air Balticu jaoks on see vaid üks murdosake meie tegevusest. Nii et üldiselt see meie lennufirmat palju ei mõjutanud,» ütles Vanags.

Ta lisas, et Tallinna lennujaama sulgemine ei olnud nende jaoks ka olukord, mille puhul oleks pidanud võtma kasutusele äärmuslikke meetmeid. «Meie peamine eesmärk oli aidata oma reisijaid nii palju kui võimalik ja nii palju, kui olukord nõudis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles