Tallinna lennujaam opereerib taas täie vilega

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Kuigi lennukite väljumine ja saabumine ei pruugi täna veel täpselt graafiku järgi toimuda, opereerib Tallinna lennujaam täie hooga ja kõik eilsest vahejuhtumist tingitud takistused on kõrvaldatud.

«Olukord on normaalne meie poolt vaadatuna, meil on kõik alates kella ühest öösel tipp-topp korras, rada lahti ja opereerime täie vilega. Nii et meist sõltuvalt ei peaks hetkel küll ühtegi takistust olema,» ütles lennujaama juhatuse liige Einari Bambus.

Viivitused tulenevad tema selgitusel praegu enamjaolt lennufirmade ressurssidest – firma õhusõidukite arvust ja inimeste hulgast.

«Eks seda järelmõju ja lainetust on nüüd kindlasti mingi aeg tunda, aga põhimõtteliselt oleme me ilusti avatud ja kõik toimib korralikult,» lisas Bambus.

Suuremat ärevust ega pettunud reisijate hulki polnud täna keskpäeval ka lennujaama reisijateterminalis. Olukord oli rahulik ja rahvast pigem tavalisest vähem, märgiti Tarbija24`le reisijateinfost.

Samas said reisijateinfo klienditeenindajad täie hooga tööd teha kogu tänase öö, sest helistajaid oli väga palju. Eelkõige olid helistajateks inimesed, kes tahtsid oma sugulastele-tuttavatele vastu tulla. Reisijate endi informeerimise eest hoolitsesid lennufirmad ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles