Finnair avab järgmisel suvel lennuliini Chicagosse

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: SCANPIX

Lennud Chicagosse Airbus A330ga kestavad järgmise aasta juunist oktoobrini, väljudes kolm korda nädalas.

Ühtlasi pakub Chicago lennujaam Finnairi klientidele edasilendude võimalust kõikjale Ameerika Ühendriikidesse, sealhulgas San Franciscosse ja Los Angeles’i, teatas lennukompanii.

Väljalennud Helsingist Chicagosse (ORD) stardivad esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.

Finnairi Chicago liini teenindamine hakkab toimuma koostöös Oneworld Alliance partneritega British Airways, Iberia, American Airlines ja US Airways.  Koostöö nimetatud lennuettevõtete vahel pakub klientidele võimalust kombineerida erinevate lennufirmade hinna- ja lennuplaane. Näiteks on võimalik lennata otselennuga Chicagosse, kuid tagasilennul on võimalik sobivama ajastuse korral lennata läbi mõne teise sihtpunkti Ameerikas.

«Chicago on suurepärane lisa meie igapäevastele lendudele New Yorki. Tegemist on atraktiivse sihtkohaga puhkusereisijate jaoks ning võimaldab mugavaid jätkulende kogu Põhja-Ameerika ulatuses. Olen kindel, et Eesti, Läti ja Leedu inimeste jaoks muutub see populaarseks sihtpunktiks,» ütles Finnairi Baltikumi müügijuht Arunas Skuja.

Chicago on linn Ameerika Ühendriikides Illinoisi osariigis Michigani järve läänekaldal, Cooki maakonna keskuses, kus elab 2,7 miljonit inimest ning  mis on rahvusvaheline äri, puhkuse ja kunstikeskus. Linn on kuulus oma arhitektuurilt ning tuntud kui pilvelõhkujate sünnilinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles