Leidlik lahendus lennureisijate tavalisele probleemile

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NexStepi kohver.
NexStepi kohver. Foto: kickstarter.com

Lennujaamas peab sageli pikkades väsitavates järjekordades seisma ning tihti ei ole võimalik ka eemal jalgu puhata, sest nii kaob koht järjekorras. Probleemi lahenduseks lõi ettevõtja Brian Gibson nutika lahenduse.

Nimelt mõtles Gibson välja NexStepi nimelise väljatõmmatava tooliga kohvri, mis peaks tema kinnitusel lennureisijate elu märksa lihtsamaks tegema, vahendab news.com.au.

Ettevõte peab toote suureks plussiks, et reisijad ei pea enam põrandal istuma, vaid saavad mugavalt kohvrist tooli välja tõmmata. Foto: kickstarter.com
Ettevõte peab toote suureks plussiks, et reisijad ei pea enam põrandal istuma, vaid saavad mugavalt kohvrist tooli välja tõmmata. Foto: kickstarter.com Foto: Kickstarter

Toote looja Gibson loodab Kickstarteri kaudu koguda piisavalt raha, et oma unistus teoks teha. Kui see õnnestub, saab lahtikäiva tooliga kohvreid soetada järgmise aasta aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles