Laevafirma ükskõiksus ajas reisijail harja punaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod ootavad Kuivastus pääsu praamile
Autod ootavad Kuivastus pääsu praamile Foto: Raigo Pajula

Paarkümmend eile hommikul kella üheteistkümnesele Kuivastu praamile soovijat said tunda suurt pettumust ja pahameelt, kui sadama piletikassa tõkkepuu tõrke tõttu nad laevalt maha jäeti ning ettevõtte infoliinilt teada anti, et tegemist on inimeste endi probleemiga.

Laevast maha jäänud meesterahva sõnul olid nad Kuivastus 15 minutit enne praami väljumist ja piletikassas teine auto, kui tõkkepuu mingil asjaolul enam üles ei tõusnud, kirjutas Meie Maa.

«Nii me seal siis seisime, oma kolmkümmend autot, ja vaatasime, kuidas pooltühi praam külmalt meie nina all minema sõidab,» kirjeldas ta.

Inimeste jaoks oli aga veesõidukist mahajäämisest häirivam ettevõtte töötajate paindumatu ja kõrk suhtumine, sest kõigepealt anti mõista, et praam neid ei oota ja siis väideti, et tõkkepuu taha toppama jäämine on reisijate ja mitte ettevõtte mure.

Kuivastu-Virtsu vahel parvlaevateenust pakkuva OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin uuris eile hommikul Kuivastu sadamas aset leidnut ja väitis, et sellist olukorda polevat piletikassas olnudki, et tõkkepuu poleks tõusnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles