Tallinna lennujaama palvetuba massiliselt külastajaid ei leia

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Priit Simson / Postimees

Tänavu aprillis Tallinna lennujaamas avatud palvetuba seni järjekordi põhjustanud ei ole, kuid kasutust see lennujaama kinnitusel siiski leiab.

Kui reisija möödunud nädalal Tallinna lennujaamas palvetoa silti märkas, mõtles ta, et kes küll siin Eestis sellist tuba külastavad ja miks see Eestis avati. Välismaa lennujaamades on palvetoad siiski tavapärane nähtus.

Tallinna lennujaama turundusspetsialist Eva Maarend kinnitas, et selleks, et vastata erinevate reisijate vajadustele, soovidele, on alates  2014. aasta aprillist lennujaamas uus palveruum.

«Ruum on kasutamiseks erinevate usuliste vaadetega reisijatele, kes soovivad enne lendu lugeda palveid ning enda mõtetega omaette olla,» selgitas ta.

Palveruum on Maarendi sõnul sisustuseta, küll aga on seal märgistatud ilmakaared. «Toa kasutamisel siiani järjekordi tekkinud ei ole, kuid kasutust see siiski leiab,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles