Reisijat häiris Estonian Airi lennu ajal tukkunud stjuardess

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stjuardess.
Stjuardess. Foto: SCANPIX

Kaks nädalat tagasi Oslosse sõitnud reisijat üllatas vahejuhtum, kus ta nägi, kuidas Estonian Airi klienditeenindaja lennu ajal toolil tukkus.

Reisija kirjutas Tarbija24-le, et lendas Estonian Airiga 12. juunil hommikusel ajal Tallinnast Oslosse. «Lennukisse sisenedes ei võtnud mind vastu naeratav stjuardess, vaid hoopis haigutav – n-ö haigutas mulle näkku ja moka otsast pobises ka tervituse. Hea küll, varajane hommik, anname andeks. Aga kui lennuk hakkas maandumiseks valmistuma ja ka stjuardess pidi enda kohale istuma, jäi ta kohe magama, ärkas alles selle peale, kui lennuki rattad maapinda puutusid. Tekkis küsimus, kas stjuardessil on lubatud lennu ajal magamine? Pole kunagi varem seda näinud,» rääkis naine.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen möönis, et hetkel on raske olukorda kommenteerida. «Selline asi on lubamatu,» tõdes Eskelinen.

«Kuna klienditeenindus on meile väga oluline, siis suhtume igasse kliendi tagasisidesse väga tõsiselt. Uurime kirjeldatud juhtumit ja vestleme konkreetsel lennul olnud pardateenindajatega,» lausus pressiesindaja.

Estonian Air tänab pöördumise eest ja palub kliendi ees antud juhtumi osas vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles