Välisministeerium hoiatab Taisse reisijaid

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai pealinna Bangkoki üks olulisemaid vaatamisväärsusi ja turistide lemmikobjekte on suursugune kuningapalee.
Tai pealinna Bangkoki üks olulisemaid vaatamisväärsusi ja turistide lemmikobjekte on suursugune kuningapalee. Foto: Estour

Välisministeerium soovitab Tais vältida kõiki rahvakogunemisi ja meeleavaldusi. Kui teie asukoha läheduses toimub meeleavaldusi, siis peate hotellis püsima.

Seoses meeleavaldustega Bangkokis jõustas Tai peaminister pealinnas ja ümberkaudsetes piirkondades (Nonthaburis, Bang Phlis ja Lat Lum Kaeos) eriolukordade julgeolekuseaduse, teatas välisministeerium. See võib endaga kaasa tuua teesulud, liikumiskeelud jne. Vaibumatud meeleavaldused on tekitanud suurema vägivalla puhkemise ohu.

Välisministeerium soovitab ohutuse eesmärgil vältida kõiki rahvakogunemisi ja meeleavaldusi. Kui teie asukoha läheduses toimub meeleavaldusi, siis püsige oma hotellis või peatuspaigas. Vajadusel jälgige kohalike ametivõimude korraldusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles