Finnair lisab järgmisel suvel lennugraafikusse uusi sihtkohti

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi Airbus 330
Finnairi Airbus 330 Foto: SCANPIX

Finnair lisab alates järgmise aasta märtsist lennugraafikusse uute hooajaliste sihtkohtadena Pisa (Itaalia), Biarritz (Prantsusmaa) ja Alanya (Türgi).

Alates südasuvest avab Finnair nädalas kaks regulaarlendu Helsingist Pisasse ja Biarritzi ning Türgi populaarsesse kuurorti Alanyasse, kuhu lend Tallinnast kestab ligi viis ja Tartust ligi kaheksa tundi.

30. märtsist lisanduvad lennud Hiina linna Xi’an ja 2. juunist Vietnami linna Hanoi. Juuni algul avatakse taas eestlaste seas populaarne sihtkoht Toronto, millel hakkab opereerima uus Airbus A330 lennuk. See vahetab välja varasema, ühe teenindusklassiga Boeing 757.

Uue lennuki tulekuga täienevad ka parda meelelahutusvõimalused, kus saab valida enam kui 72 filmi ja 150 seriaali vahel.

Lennud Tallinnast, ümberistumisega Helsingis väljuvad kolm korda nädalas, teisipäeval, reedel ning pühapäeval kell 14:40 ning jõuavad Torontosse 18:45 kohaliku aja järgi. Tartust saab Torontosse lennata ainult reedeti. Tagasilend väljub Torontost kell 22:35 ja jõuab Tallinnasse järgmisel päeval kell 17:00 kohaliku aja järgi.

Uuel suvehooajal suurendatakse lisaks lende Düsseldorfi ja Zürichisse seniselt kahelt lennult neljale päevas. Alates juunist kuni augustini on avatud lisareisid ka Kopenhaagenisse, Dubrovnikusse, Malagasse, Pariisi, Rooma ja Tel Avivi.

Üks uus sihtkoht Finnairi lennuplaani lisandub juba uue aasta alguses, nimelt avab Finnair 1. jaanuaril uue liini Tromsøsse, kuhu saab lennata kolm korda nädalas kuni 28. märtsini 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles