Estonian Air taastas regulaarlennud

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Saab 340.
Estonian Airi Saab 340. Foto: Estonian Air

Estonian Air taastas tänasest lennud regulaarliinidel, kuid hommikul jäi tulenevalt lennupiirangutest ära Stockholmi lend ning tühistatud on ka tänane Minski lend.



Tulenevalt lennupiirangutest Stockholmi Arlanda lennuväljal tühistati täna kell 10.40 Tallinnast väljuma pidanud Estonian Airi lend OV121/122 liinil Tallinn-Stockholm-Tallinn.

Reisijad suunatakse Estonian Airi lennule OV123/124 Tallinn-Stockholm-Tallinn, mis väljub Tallinnast kell 15.00 ja Stockholmist 15.35 kohaliku aja järgi.

Tulenevalt lennupiirangutest viibib ühe plaanilise hoolduse läbinud lennuki SAAB 340 suunamine liinilendudele. Sellest johtuvalt on tühistatud tänane lend OV631/632 liinil Tallinn-Minsk-Tallinn.

Lennumuudatuste või piletitagastuse küsimustes palub Estonian Air pöörduda müügiagendi poole, kes piletimüüki vahendas; Estonian Airi klienditeenindusest või kodulehelt ostetud pileti korral aga Estonian Airi klienditeenindusse või kassasse või teha lennumuudatused Estonian Airi kodulehel. Täpsem info reisijatele asub aadressil http://www.estonian-air.ee/32521.

Reisijad saavad oma piletid ümber vahetada samale marsruudile ja samasse broneerimisklassi. Tulles vastu oma klientidele, pikendab Estonian Air piletimuudatuste tegemise tähtaegu: kuupäevamuudatusi saab teha kuni 31. maini 2010 (reisimiseks kuni 31. detsembrini 2010).

Soovi korral ostetakse lennupiletid tagasi. Pileteid saab tagastada kuni aasta jooksul alates piletil märgitud lennukuupäevast.

Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles