Reisibüroo: tuhakaos pani eestlased koostööd tegema

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljude reisil olijate jaoks on unelmate puhkusekoht lõksuks saanud.
Paljude reisil olijate jaoks on unelmate puhkusekoht lõksuks saanud. Foto: SCANPIX

Islandi vulkaanipurske tagajärjel katkenud lennuliikus on välismaale jäänud Eesti elanikud omavahelisele koostööle ärgitanud.

Wris Reisibüroo juhatuse liige Krista Esta rääkis, et Euroopa sihtpunktidest naasevate busside ja autode vabade kohtade asjus käis tihe infovahetus.

«Kaoses eestlased hakanud koju jõudmiseks omavahel koostööd tegema. Kõik meie töötajad on pidevalt arvutite ja telefonide juures, oleme ühenduses kõigi oma klientidega ning lisaks tavapärastele lahendustele püüame leida alternatiive,» rääkis Esta.

«Saame oma kontaktidelt, klientidelt ja koostööpartneritelt infot vabadest kohtadest bussides ja autodes, mis mõnest Euroopa punktist Eesti suunas teel, ning levitame sõna edasi oma klientidele, keda teame marsruudile jäävates punktides olevat. Tundub, et kaos on inimesi ühendanud ning ollakse valmis kojujõudmise nimel aitama ka teisi,» kirjeldas ta.

Samuti on Esta sõnul reageerimas bussifirmad, kes saadavad Euroopasse busse eestlasi koju tooma.

«Lisaks neile bussifirmadele, kel on mõne naasva turismireisi juures vabu kohti, on meile teadaolevalt plaanis ka mitmeid spetsiaalseid bussireise. Meil on olemas operatiivne ülevaade Eesti suunas liikuvates bussides ja autodes olevate vabade kohtade kohta, nii et huvitatud reisijatel on soovitatav ühendust võtta oma reisibürooga,» rääkis Esta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles