Estonian Air tühistas Kopenhaageni, Oslo ja Londoni lennud

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennukid lähevad lendu ainult siis, kui ollakse veendunud, et lend tuleb täiesti ohutu.
Estonian Airi lennukid lähevad lendu ainult siis, kui ollakse veendunud, et lend tuleb täiesti ohutu. Foto: Margus Ansu

Islandi vulkaanipurskega õhku paiskunud tuha tõttu kehtestatud lennupiirangute pärast tühistas osa lende ka Estonian Air.


Ära jäävad järgmised lennud: OV145/146 liinil Tallinn-Kopenhaagen-Tallinn, OV137/138 liinil Tallinn-Oslo-Tallinn ja OV101/102 liinil Tallinn-London-Tallinn, teatas firma.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen ütles Tarbija24.ee'le, et ärajäänud lendude reisijatele pakutakse vajadusel majutust, toitlustamist, transporti lennujaama ja hotelli vahel ja esimesel võimalusel ka asenduslendu.

Siiski ei saa ka asenduslendu pakkuda enne, kui lennuliiklus on taastunud. Samuti pole selge, kui palju võib teistel lennufirmadel olla vabu kohti neil lendudel, mis saavad toimuda pärast lennuliikluse taastumist. 

Estonian Air palub jälgida operatiivset infot tänase lennuplaani kohta ning palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles