Lufthansa lubab tavapärase lennuliikluse taastada reedeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa teenindajad täna Berliini Tegeli lennujaamas.
Lufthansa teenindajad täna Berliini Tegeli lennujaamas. Foto: Reuters / Scanpix

Euroopa suurim lennufirma Lufthansa avaldas täna lootust, et eile õhtul lõppenud pilootide tööseisaku järel taastub graafikujärgne lennuliiklus hiljemalt selle nädala lõpuks.


Saksa ettevõte leppis eile õhtul 4000 pilooti esindava ametiühinguga Cockpit kokku läbirääkimiste jätkumises palga- ja töötingimuste üle. Eile alanud streik pidi kestma neli päeva ning oleks Lufthansale läinud maksma kuni 100 miljonit eurot, kirjutas AFP.

Lufthansa pressiesindaja Klaus Waltheri sõnul on kõnelused juba alanud, kuid ettevõtte esmane eesmärk on hiljemalt reedeks täies ulatuses taastada kogu lennuvõrgustiku töö.

Iga päev 1800 lendu tegev Lufthansa tühistas streigi eel ennetava meetmena 800 lendu ning see erigraafik on jõus ka täna ning homme ja ülehomme. Täpsemat infot lendude kohta saab jälgida Lufthansa koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles