Singapuri lennukis märatsenud Eesti kodanikule määrati trahv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singapore Airlinesile kuuluv Airbus A380 Changi lennujaamas Singapuris.
Singapore Airlinesile kuuluv Airbus A380 Changi lennujaamas Singapuris. Foto: AFP / Scanpix

41-aastane Eestist pärit Vadim Beljanin, kes Singapore Airlinesi lennul purjus olles lennustjuuardit näkku lõi ning kaasreisijat suudelda üritas, peab maksma kopsaka rahatrahvi, teatas täna kohtuametnik.


Kohus karistas Beljaninit 15 000 Singapuri dollari (117 000 krooni) suuruse rahatrahviga eile pärast seda, kui ta tunnistas, et oli eelmisel kuul Frankfurdist Singapuri suundunud lennul purjus ning seadis oma käitumisega ohtu lennuki turvalisuse, vahendas AFP.

Laevainsener ja meremees Beljanin üritas enda kõrval olevat kaasreisijat suudelda ja lükkas oma ees asuvat istet, mispeale ta korrale kutsuti. Seejärel lõhkus ta enda ees olnud LCD-monitori. Stjuuard võttis tema käest kinni ning hoiatas teda, kirjutas Straits Times.

Pärast mõningast pausi hakkas ta uuesti oma ees asuvat istet peksma ning tegi seda niikaua, kuni rusikast hakkas verd jooksma. Seejärel üritas Beljanin teda WCsse haava puhastamiseks viinud stjuuardit lüüa.

Mees suudeti viivuks maha rahustada, kuid mitte kauaks. Beljanin lõi 47-aastast stjuuardit Sim Yew Tongi näkku, misjärel lennuk suunati Beljanini käitumise pärast ümber Dubaisse.

Kohalik meedia teatas, et kuna eestlane ei suuda trahvi maksta, peab ta karistuse kandmiseks veetma üheksa nädalat arestimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles