Kuivastu-Virtsu liinil ühendatakse ohtlike veoste reisid tavareisidega

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu tehti Virtsu-Kuivastu liinil lausa 7 reisi päevas.
Mullu tehti Virtsu-Kuivastu liinil lausa 7 reisi päevas. Foto: Raigo Pajula

Alates 5. jaanuarist 2010 ühendatakse Kuivastu-Virtsu liinil ohtlike veoste reisid tavagraafikuga, muudatus puudutab nädalas kokku kaheksat reisi.


Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin lausus, et riigi poolt 2010. aastaks tellitavate parvlaevareiside arvu piiramine tingib vajaduse vähendada reiside hulka.

«Viimase pooleteise aasta jooksul toimusid ohtlike veoste reisid täiendavalt kolmanda parvlaevaga, mis võimaldas tagada tavagraafikus igatunnise väljumise mõlemast sadamast,» rääkis Hiiuväin.

«Kuna tellimusmaht 2010. aastal vähenes, taastub reisidele varasem graafikukorraldus, mille kohaselt hakkavad ohtlike veoste erireisid toimuma tavagraafikus sõitvate laevadega,» lisas ta.

Alates 5. jaanuarist jäävad tavagraafikust ära väljumised Kuivastust esmaspäevast neljapäevani kell 10 ning Virtsust esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 18 ja teisipäeviti kell 21, mis hakkavad teenindama ohtlikke veoseid.

Nendele reisidele võetakse piiratud arvul tavasõidukeid, kuid sinna ei saa osta e-pileteid ning laevalepääsu garanteerida ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles