Lufthansa kahekordistab lendude arvu Tallinnast Saksamaale

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa lennukid Müncheni lennuväljal.
Lufthansa lennukid Müncheni lennuväljal. Foto: AP / Scanpix

Lufthansa käivitab 2010. aasta kevadel uue Tallinna-Müncheni liini ning kahekordistab lendude arvu Saksamaale, sellega suurendab lennufirma oluliselt oma teenuste mahtu Eesti ja Saksamaa vahel.


Lennud Münchenisse algavad suvise lennugraafiku kehtima hakkamisega ning toimuvad iga päev. Lisasihtkoht suurendab Saksamaale väljuvate lendude arvu nädalas seitsmelt neljateistkümnele. Suvel pakub Saksa lennufirma Eestist, Lätist ja Leedust Saksamaale kokku kuni 41 lendu nädalas. See on suurim Lufthansa lendude tihedus piirkonna ajaloos.

«Alates 26. märtsist lendab Lufthansa Tallinnast oma kahte suurimasse terminali Saksamaal. Meil on hea meel, et saame pakkuda oma Balti riikide klientidele veelgi rohkem ühendusi Saksamaale ja kogu maailma,» ütles Balti regiooni juht Matthias Hinze.

«Müncheni lisandumine olemasolevale sihtkohale Frankfurdile tugevdab Lufthansa kui juhtiva lennufirma positsiooni eestlaste hulgas, kes soovivad reisida Saksamaale, Euroopasse, Põhja- Ameerikasse ja Aasiasse.»

«Tallinna ja Müncheni vahelise uue teenusega tugevdab Lufthansa selgelt oma kohalolekut Põhja-Euroopas,» märkis Skandinaavia, Soome ja Balti riikide üldjuht Harro Julius Petersen. Lisaks uuele Müncheni-liinile suurendab Lufthansa suveperioodil taas oma lendude arvu Leedusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles