Eesti hotellid kolisid ühele veebilehele

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment veebilehelt Hotelliveeb.ee.
Fragment veebilehelt Hotelliveeb.ee. Foto: Postimees.ee

Selle kuu alguses käivitus Eesti hotelle koondav uus veebileht Hotelliveeb.ee, mille kaudu saab broneerida hotellipakette.

Praegu on portaalis valida pea 200 paketi seast, näiteks on valikus spaapaketid, teatri- ja kontserdipaketid ning aastavahetusepaketid.

«Broneerimine ja sobiva hotelli valik on olnud seni aeganõudev ja tüütu, kuid Hotelliveeb.ee on teinud selle vaid mõne kliki vaevaks. Ja loomulikult ootame ka tagasisidet, kuidas kasutajatele portaal meeldib,» rääkis portaali üks loojatest Veiko Mahlakas.

Hotelliveeb.ee arendust juhtinud Viljo Naar leiab, et lisaks mugavale broneerimissüsteemile töötab selline portaal ka heade ideede pangana: «Näiteks on see hea võimalus leida erinevate pakettide hulgast idee lõõgastavaks ja soodsaks nädalalõpupuhkuseks. Valikus on paljude hotellide puhkusepaketid peredele, seminaripaketid organisatsioonidele, peopaketid, mis sisaldavad klubi- või kontserdipileteid, ja loomulikult on esindatud ka sügiseti ülipopulaarsed spaapaketid. Igaühele midagi. Siit võib tekkida ka plaan eelseisvaks nädalavahetuseks.»

Portaali loojad lubavad, et läbi nende broneerides ei lähe puhkus sugugi kallimaks, pigem võivad hinnad soodsamad olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles