Estonian Air läheb üle talvisele lennugraafikule

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Raigo Pajula

Estonian Air läheb 27. oktoobril üle talvisele lennugraafikule, mis kehtib märtsikuu viimase nädalavahetuseni. Läheneval sügistalvisel perioodil pakub Estonian Air otselende üheteistkümnesse sihtkohta.

Talvehooajal teeb Estonian Air Tallinna-Amsterdami liinil 11 lendu nädalas, lennud Tallinna-Brüsseli, Tallinna-Vilniuse ja Tallinna-Oslo liinil toimuvad kaheksa korda nädalas.

Tallinnast Kiievisse ja Peterburgi toimuvad lennud viis korda nädalas, Tallinnast Kopenhaagenisse ja Stockholmi 19 korda, Tallinnast Moskvasse kuus korda ning Tallinnast Trondheimi kaks korda nädalas.

Estonian Air alustab 21. detsembril lende hooajalisel liinil ka Tallinna ja Müncheni vahel. Lennud Münchenisse hakkavad toimuma laupäeviti, väljumisega Tallinnast kell 8 ja Münchenist Tallinnasse kell 10:20 kohaliku aja järgi. Lennuliin jääb avatuks 29. märtsini 2014.

Lisaks Estonian Airi otselennu sihtkohtadele saavad kliendid pileteid kombineerida ka Estonian Airi partnerfirmade jätkulendudele Euroopasse, Ameerikasse ja Aasiasse, kuhu on võimalik lennata algusega Tallinnast ja ümberistumisega mõnes Estonian Airi otselennu sihtkohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles