Heathrow’ lennujaam hääletati maailma halvimaks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heathrow lennujaam
Heathrow lennujaam Foto: AFP / Scanpix

Londoni Heathrow' lennujaam hääletati juba teist aastat järjest 14 500 lennureisijat hõlmanud küsitluses maailma halvimaks.


Parimaks hääletati aga taas Singapuri Changi lennujaam, kirjutab

Reuters

. Uuringus osalesid lennujaamades äriklassi ootesaalide kasutamist võimaldava kliendiprogrammi Priority Pass liikmed.

Heathrow' järel jäi kõige halvemate lennujaamade seas teiseks Pariisi Charles de Gaulle'i lennujaam ning kolmandaks Los Angelese rahvusvaheline lennujaam.

Nii tuleb välja, et need, kes soovivad romantilist puhkust Pariisis, peaks vältima Heatrow-Charles de Gaulle'i teekonda. Halvemate lennujaamade esiviisikus olid ka Frankfurdi ja Miami lennujaamad.

Üks vähestest suurtest riikidest, kus reisijad ei paigutanud Heathrow' lennujaama kõige kehvemate sekka, oli USA. Ameeriklased pidasid kõige halvemateks hoopis Chicago, Los Angelese, Atlanta ja New Yorgi JFK lennujaama.

Euroopa lennujaamadest osutus reisijate lemmikuks Amsterdami Schiphol.

Küsitlus viidi läbi septembrikuus ning selles osalesid lennureisijad 160 riigist. Kõik osalejad on sagedased reisijad, kes on viimase 12 kuu jooksul lendanud vähemalt 17 korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles