Reisitooted lähevad Rimis hästi kaubaks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kaubavalikusse kuuluvad ajutiselt ka reisd.
Rimi kaubavalikusse kuuluvad ajutiselt ka reisd. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esimese nelja päevaga on Rimides müüdud üle 600 reisitoote, mis näitab ettevõtte hinnangul, et masu pole oluliselt vähendanud eestimaalaste reisituhinat ja soodsama hinna korral ollakse jätkuvalt altid kiirelt plaane tegema.

Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul eelistavad inimesed hüpermarketist kõige enam osta spaapakette, kuid suur huvi on ka laeva- ja lennupiletite vastu, vahendas ettevõtte pressiteade.

«Masu ajal koguvad populaarsust lühikesed nädalalõpureisid mõnesse Euroopa linna ja Rimis müügis olevad laeva- ja lennupiletid on ilmselt tänavu soodsaim võimalus oma plaanid teoks teha,» märkis Rüütsalu.

Pärnus osutusid aga üle ootuste popiks laevapiletite vautšerid, mis müüdi läbi paari päevaga, mistõttu Estravel pidi neid juurde tellima.

«Kui suvel armastavad põhjanaabrid käia Pärnus puhkamas, siis sügisel ja talvel tundub olevat vastupidi,» märkis Rüütsalu.

Rimi ja Estravel alustasid alates kolmapäevast koostööprojektiga, mille käigus tulevad üle Eesti kõigis Rimi hüper- ja supermarketite kassades müügile lennu- ja laevapiletid, spaapaketid ning puhkusereisid.

Rimi kauplustes pakutavaid reisiteenuseid iseloomustab tavalisest soodsam hind. Nii näiteks saab osta Estonian Airi ja CSA Czech Airlinesi
lennupileteid kokku 18 erinevasse Euroopa sihtpunkti hinnaga 2498 krooni, Viking Line'i laevapileteid Soome 149 krooniga, spaapakette kahele hinnaga vaid 599 krooni ning puhkusereise Egiptusesse hinnaga alates 5990 krooni ja Iisraeli hinnaga alates 6995 krooni.

Klient saab osta Rimi kassast talle huvipakkuva reisitoote vautšeri ja selle abil hiljem broneerida Estraveli veebis endale sobivatel tingimustel reisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles