Sebe pakub noortele nädalalõppudel uusi soodustusi

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe bussid.
Sebe bussid. Foto: Peeter Langovits.

AS Sebe teatel hakkab alates tänasest reedeti ja pühapäeviti populaarsetel kellaaegadel sõitma Tallinna ja Tartu, Pärnu ning Narva vahet Noorte Ekspress, mis tähendab alla 26-aastastele 60-protsendilist soodustust piletihinnast.


Samal ajal jääb alles ka 5. septembrist kõigil Eesti-sisestel Sebe kaugbussiliinidel kehtima hakanud laupäevane 60-protsendiline hinnasoodustus noortele.

Noorte Ekspressi tunnuslauseks on «Pittu ja tuttu» ning selle eesmärgiks on ära tabada noorte nädalalõpuootused, teatas bussifirma. Nädalavahetuseks koju tõttav noor unistab Sebe teatel oma toast ja voodist, vanematest ja kõhutäiest ning miks mitte ka lõõgastavast peost sõprade seltsis.

Tallinna-Pärnu suunal maksab Noorte Ekspressi pilet alla 26-aastasele noorele 50 krooni ning Tartu ja Jõhvi-Sillamäe-Narva suunal kuni 60 krooni.

Noorte Ekspress väljub järgmistel kellaaegadel:

Tallinn-Tartu R,P 13:30; 17:30
Tartu-Tallinn R,P 13:30; 17:30
Tallinn-Pärnu R,P 16:30
Pärnu-Tallinn R,P 19:45
Tallinn-Narva R,P 16:45
Narva-Tallinn R,P 12:45

Alates 5. septembrist muutis Sebe kõik oma hinnasoodustused vanusepõhiseks, suurendades soodustuse saajate ringi, kuid jättes samas mõned varem hinnaalandust saanud kliendid sellest ilma. Nii tekitas palju kära üle 26-aastaste ISIC-kaardiga tudengite, samuti alla 60-aastaste ITIC-kaardiga õpetajate soodustustest ilmajätmine. 

Noortele kehtib Sebe bussides praegu igapäevaselt 10-protsendiline soodustus, lisaks ülalmainitud nädalavahetuse soodustused. 60-aastastele ja vanematele isikutele kehtib samuti igapäevane 10-protsendiline soodustus ning teisipäevane, kolmapäevane ja neljapäevane 60-protsendiline soodustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles