Reisifirma pakub eripakette lahutuse äärel paaridele

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielu.
Abielu. Foto: Caro / Scanpix

Kui kooselu on karidele jooksmas, võib abi olla puhkusereisist, nii arvab Indias tegutsev reisifirma KV Tours and Travels, kes on välja tulnud eripakkumistega just lahutuse äärel paaridele.

Firma juht Vijesh Thakker rääkis

News.com.au`le

, et spetsiaalselt kokku pandud reisipaketid peaksid aitama paaridel lepitust leida. Sihtkohaks võib olla näiteks kohalik mägikuurort või mõni kallim koht välismaal, kuid põhimõte on üks -  paar tuleb saata paika, kus nad pole varem käinud, kus on vähe inimesi ja mitte ühtegi sugulast. Kaasa saavad nad ka oma isikliku abielunõustaja, kes lepituse otsimiseks õiged teed ja viisid  kätte näitab.

Kuna vaenujalal seisvad kaasad pole arvatavasti huvitatud üksteise peale kulutamisest, on Thakker pakkunud välja võimaluse, et arve saadetakse hoopis nende pereliikmetele.

Indias on traditsiooniks, et abiellunud naine kolib kokku oma mehe ja selle vanematega. Lisaks on lahutus Indias perele häbiplekiks ja nii peaksidki ämm ja äi olema huvitatud reisi kinnimaksmisest. Odavamad reisid maksavad 863 dollarit ehk üle 9000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles