Esimeste seas lennukisse saamine maksab 100 krooni

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Southwest Airlines küsib esimeste seas lennukisse tahtjatelt lisatasu. Pildil Iisraeli modelli Bar Refaeli fotoga Southwest Airlinesi Boeing.
Southwest Airlines küsib esimeste seas lennukisse tahtjatelt lisatasu. Pildil Iisraeli modelli Bar Refaeli fotoga Southwest Airlinesi Boeing. Foto: AFP / Scanpix

Ameerika odavlennufirma Southwest Airlinesi lennukitel saab iga reisija valida endale istekoha, kuid selleks, et varakult lennukisse saada ja parim paik endale napsata, tuleb maksta lisatasu.

Tasu on kümme dollarit ehk veidi üle saja krooni ja selle summa eest lunastab tavaklassis reisija endale lennukisse pääsu kohe pärast äriklassis sõitjad ja peresid, vahendas

Chicago Tribune

.

Lennufirma on tasu nimetanud varase linnukese registreerumismaksuks ehk inglise keeles earlybird check-in. Eelisjärjekorras lennukisse pääsemise võimalusest teatas firma eile ja kehtima hakkas see alates tänasest väljuvatele lendudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles