Lukshotell paneb ihned külalised telki magama

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19 dollari eest tuleb lukshotelli külalistel magada telgis, kuid siiski saab käia ujumas, spaas ja golfi mängida.
19 dollari eest tuleb lukshotelli külalistel magada telgis, kuid siiski saab käia ujumas, spaas ja golfi mängida. Foto: Rancho Bernardo Inn

USAs San Diego lähistel asuv luksuslik hotell Rancho Bernardo Inn pakub ööbimisvõimalust kõigest 19 dollari ehk 200 krooni eest. Selline summa lunastab külalistele öö hotelli territooriumile püstitatud telgis.

Telkimist sisaldava paketi on hotell nimetanud ellujääjate paketiks ehk inglise keeles «Survivor Pacage». Kuigi enamik mugavustest on sellest kõrvaldatud, jääb külalistele siiski võimalus supelda hotelli basseinides, käia spaas ja mängida golfi, kirjutas Aftenposten.no.

Sarnaseid pakette on Rancho Bernardo Inn välja mõelnud veel. Tavaliselt algavad tubade hinnad seal 230 dollarist ehk 2500 kroonist, kuid 199 dollariga saab lukstoa hommikusöögita, 159 dollari puhul kaovad lisaks einele minibaar, konditsioneer ja toasoe.

Makstes kõigest 59 dollarit kaovad toast veel tekk, padi, voodiriided ja valgustus. 39 dollariga jääb külaline ilma ka tualettpaberist ja seebist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles