Kärdla lennujaam sai uue väljanägemise

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärdla lennujaama torn.
Kärdla lennujaama torn. Foto: Toomas Huik

Alates laupäevast, 1. augustist on pärast põhjalikku remonti külastajatele taas avatud Kärdla lennujaama teenindussaalid ja reisijad ei pea enam kasutama tagaust ja -ruume.

«Enne olid meil kitsad, pimedad ja tuhmides toonides ruumid. Nüüd on kõik uutmoodi ja mugav - kassaakna asemel teeninduslett, rõõmsad värvid, uus sisustus, uue näo saanud tavatualettidele lisaks ka inva-WC,» kirjeldas toimunud muudatust lennujaama direktor Stanislav Šarkovski Hiiu Lehele.

Ligi kaks miljonit krooni maksnud remonttööd pidid valmis saama juba paar kuud varem, kuid riigihanke võitnud ehitaja, AS Rahva Kinnisvara Tartust jäi tähtajast kinnipidamisega hätta.

«Parvlaevaühendus tõi kaasa oluliselt komplikatsioone, kuna meie alltöövõtjad ja tarnijad ei osanud nii täpselt laevade väljumisaegadega arvestada,» põhjendas Rahva Kinnisvara juhatuse liige Artur Fjodorov hilinemist. Valmimistähtaja lükkumise põhjusena nimetas ta ka lisatöid, mida Dagopen OÜ koostatud projektis polnud märgitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles