Eestlaste lemmiksihtkohaks jätkuvalt Türgi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hagia Sophia.
Hagia Sophia. Foto: Wikipedia.org

Estraveli teatel hoiab suvehooaja reiside edetabelis jätkuvalt esikohta Türgi, samas pakuvad eestlastele huvi ka Kreeka, Hispaania ja Bulgaaria, kuhu paljud soovivad ikka ja jälle tagasi minna.

AS Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektori Janika Ritsoni sõnul on Türgi jätkuvalt populaarseim, kuna tegemist on rahakotisõbraliku ja kena puhkusekohaga, kus soe suveilm on garanteeritud. Estraveli andmetel on eestlaste seas eelistatud suvereisi sihtkohad veel Sitsiilia, Rhodos, Korfu ja Mallorca. Uuematest puhkusekohtadest lennatakse suve veetma Sorrentosse ja Santorinile.

Sel kevadel kasvas oluliselt puhkusereiside müük, mistõttu on tänaseks välja müüdud üle 60 protsendi suvehooaja reisidest. Ritsoni ütles, et suvehooaja reiside müügile avaldas mõju tavapärasest jahedam kevad, mis viis eestlaste mõtted soojale puhkusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles