Estravel avas puhkusereiside veebikataloogi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estravel soovitab esmalt vaadata infot oma lennu staatuse kohta vastava lennufirma ja/või lennujaama kodulehelt.
Estravel soovitab esmalt vaadata infot oma lennu staatuse kohta vastava lennufirma ja/või lennujaama kodulehelt. Foto: Postimees.ee
Reisibüroo Estravel avas oma kodulehel mahuka reisikataloogi, kuhu on koondatud suur valik erinevaid puhkuse- ja eksootikareise ning viimase hetke sooduspakkumisi.

Praegu sisaldab veebipõhine puhkusereiside kataloog üle 200 erineva reisi Eesti ja Soome reisikorraldajatelt. Tuntud sihtkohtadele lisaks leidub reise ka vähemkäidud paikadesse nagu näiteks Gröönimaa või Guatemaala. Lisaks tavareisidele koondab leht erinevate reisikorraldajate viimase hetke pakkumisi.

«Järjest enam inimesi armastab puhkusereisi planeerides teha internetis põhjalikku eeltööd, uurida erinevates sihtkohtades pakutavat ja võrrelda hindasid. Et inimestel oleks lihtsam ja mugavam saada ülevaade pakutavast, selleks koondasime kõik Estraveli poolt müüdavad erinevate reisikorraldajate reisid ühtsesse keskkonda,» rääkis veebikataloogi avamisest Estraveli turundusdirektor Ruth Laidvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles