Estonian Air muudab lennuajad Tallinna-Moskva liinil varasemaks

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air lennuk.
Estonian Air lennuk. Foto: Laura Oks

Estonian Air teatas, et muudab 8. aprillist esmaspäevased lennuajad Tallinna-Moskva liinil mitu tundi varasemaks.

Hommikused lennud esmaspäeval väljuvad Tallinnast Moskvasse kell 8:05 ehk viis tundi ja 25 minutit varem kui seni. Moskvast Tallinnasse hakkab lennuk väljuma kell 11:30.

Teistel nädalapäevadel toimuvad lennud senise lennugraafiku alusel: teisipäeviti, neljapäeviti, reedeti, laupäeviti ja pühapäeviti väljuvad lennud Tallinnast Moskvasse kell 13:35 ning kolmapäeviti kell 13:30 ja Moskvast Tallinnasse kell 16:55.

«Hommikused lennud esmaspäeval on mõeldud eelkõige ärireisijatele, kellelt oleme muudatuse osas saanud positiivset tagasisidet,» selgitas lennuaegade muutmist Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

«Ühtlasi on Moskva Šeremetjevo lennujaam oluline sõlmlennujaam reisimisel SRÜ riikidesse, kuhu meie partner Aeroflot pakub häid lennuühendusi. Seepärast püüame pakkuda Tallinna ja Moskva vahel võimalikult mugavat ja paindlikku lennugraafikut,» lisas Parras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles