Eesti saab juurde tärnihotelle

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Telegraaf.
Hotell Telegraaf. Foto: Liis Treimann

Eestis atesteeritakse hotellide ja restoranide liidu (EHRL) poolt tänavu  kümme uut hotelli.

Eestis on praegu kuus Hotelstarsi tärnisüsteemi kuuluvat majutusasutust. «Meie eesmärk on atesteerida 2013. aasta lõpuks kümme hotelli, kolme aasta pärast võiks neid olla juba 50,» ütles Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Raigo Triik.

Lähikuudel on liidu atesteerimiskomisjonil kavas külastada hotelle Telegraaf, St. Petersbourg, Strand Spa ja Konverentsihotell, Ülemiste Hotell, Saaremaa Hotell ja Pädaste mõis ning hotellid London ja Pallas Tartus.

Hotelstars Unioni tärnisüsteemile panid 2009. aastal aluse seitse Euroopa riiki - Šveits, Saksamaa, Austria, Ungari, Tšehhi, Holland ja Rootsi. Eesti sai Hotelstars Unioni liikmeks 2011. aasta mais ning tänaseks on sellega liitunud veel ka Läti, Leedu, Luksemburg, Malta ja uusima liikmena Belgia.

Triik selgitas, et ühtse rahvusvahelise järgusüsteemi eelis on läbipaistvus ja võrreldavus, mis muudab majutusasutuse valimise nii sise- kui ka välisturistide jaoks lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles