Kogemus: netist võib leida hea reisikaaslase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisi lahutamtu osa on pildistamine vaatamisväärsuste juures.
Reisi lahutamtu osa on pildistamine vaatamisväärsuste juures. Foto: Reuters / Scanpix

Endale uusi ja toredaid tuttavaid internetist leidnud Anu Sõnajalg soovitab reisikaaslast otsides olla hoolas.

Soov leida reisikaaslast oli tingitud soovist reisida, aga samas ei leidnud oma sõprade-tuttavate hulgast kedagi, kes oleks kampa löönud. Hoidsin juba mõnda aega Trip.ee reisikaaslaste rubriigil silma peal ja otsustasin proovida.

Olen Trip.ee kaudu paaril korral inimestega suhelnud ja ühe reisikaaslase nädalaseks reisiks ka leidnud. Reisikaaslase, kellega olen kolm ühist reisi ette võtnud, leidsin reisibüroo Diamond Travel kodulehekülje kaudu ja see oli suur vedamine, et kaks enam-vähem ühesuguste huvide ja soovidega inimest niimoodi kokku said.

Esimene reis nüüdseks püsireisikaaslaseks kujunenud kaaslasega oli Malaisiasse ja Bali saarele. Järgmisel aastal reisisime Vietnamis tänu LOTi soodsatele hindadele.

Vietnam oli mõnus ja sõbralik maa ning kahe nädalaga ennast ei ammendanud. Selleks kevadeks otsisime juba teadlikult võimalust sinna uuesti minna. Kuna viie bussisõidutunni kaugusel Hô Chi Minhist on Kambodža, siis sel korral on plaanis vähemalt pool reisist seal veeta. Vahepeal tegime ka lühema, nädalase sügisreisi Katalooniasse, kus käisime Dali ja Gaudi radadel.

Internetiotsingu probleemiks võib olla see, et reisikaaslase otsingu taga võivad olla muud eesmärgid. Paljud kuulutused on sellised, kus mees otsib reisikaaslaseks naist. Sel puhul tasub olla ettevaatlik.

Mõned portaalid, mida on reklaamitud kui reisikaaslase otsimise kohad, kisuvad lõpuks kosjakontoriks. Kui endale seeläbi kaaslane ka kooseluks leitakse, pole ju paha, aga kui see pole eesmärgiks, võib tekkida probleeme.

Samas pole välistatud, et mees ja naine ongi lihtsalt sõbralikud reisikaaslased. Ka selline kogemus on mul olemas ning see oli väga tore. Arvan, et praegu on kõige tõenäolisem endale kaaslane leida Trip.ee-st, sest seal suhtlevad inimesed, kes on tõesti reisimisest huvitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles