Vahejuhtum lennukis jättis Eesti ärimehed Hiinasse lõksu

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennureisi juures peetakse väga oluliseks õhusõiduki puhtust
Lennureisi juures peetakse väga oluliseks õhusõiduki puhtust Foto: Peeter Sirge / Postimees

Hongkongi puhkusereisile sõites ei osanud kaks Eesti ärimeest arvatagi, et lennukis toimunud vahejuhtumi tõttu on neil sihtkohas vastas 10 politseinikku ning Finnair tühistab nende kojulennupiletid.

Märtsi lõpul lendas impordiga tegelev ärimees sõbra seltsis Finnairi lennukiga Hongkongi puhkusereisile ning lennukis põrkas mees kogemata eesistuva hiinlase istme vastu, mis kaasreisijat ärritas, kirjutab Õhtuleht.

Järgmine riid puhkenud õhtusöögi ajal, kui eestlaste jutt ja naer taas eesistujat ärritas ning mingil hetkel soovitanud nad hiinlasel iga tühja asja pärast mitte kurta.

Järgmine arusaamatus juhtus aga siis, kui pikka kasvu mees end lennuki vahekäiku magama tahtis sirutada ning Finnairi väitel hakanud ärimees teda korrale kutsunud stjuardessile vastu, kuid mehe sõnul läks ta lihtsalt tooli tagasi.

Kui viimaks kohale jõuti, ootas eestlasi ees politsei, lennufirma aga tühistas karistuseks meeste tagasisõidupiletid.

Seda, et reisijad on lärmakad ega järgi neile antud juhtnööre, juhtub üldiselt väga harva ning seepärast kutsuti Hongkongis olukorda lahendama ka politsei, seletas Finnairi pressiesindaja Kati Villanen.

«Oleks lennukis kaamerad üleval, saaks tõestada, et midagi ei juhtunud,» nentis aga mees nõutult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles