Kiievisse lennata soovinud mehed sattusid hoopis Tallinna

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Reede õhtul enda teada Egiptusest Kiievisse lennanud mehed avastasid üllatusega, et lennuki sihtkoht on hoopis Tallinn.

«Kaks Sharm el Sheikhist Kiievisse lennanud  ukrainlast olid väga üllatanud, kui nägid lennukisalongis olevast televiisorist, et lennuk lendas just Kiievist üle,» rääkis üks Postimehe lugeja.

Tallinna lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe kinnitas, et selline vahejuhtum tõesti oli. «See on puhtalt seda tšarterlendu teenindanud reisifirma Sharm el Sheikhis olnud esindaja möödalask. Inimesed lähevad ikka valesse väravasse, aga lennufirma esindajad peaksid viimase kontrolli tegema, et enne väljalendu asjad korras oleksid,» rääkis ta.

Reedene vahejuhtum lahenes kiiresti. «Nagu ma aru sain, siis esmalt sai lennukitäis rahvast kõhutäie naerda ja siis pani meie vahetusevanem nad sama lennuki peale tagasi ja saatis mehed sinna, kust nad tulid ehk Egiptusesse tagasi,» rääkis pressiesindaja. Kuna tõi sama lennufirma, kelle eksituse tõttu mehed Tallinna sattusid, siis võttis lennufirma mehed ka ilma pikema jututa peale tagasi. «Eks nad peavad selle lennufirmaga asjad ära klaarima ja lennufirma omakorda siis oma maapealse esindajaga,» lisas Linnamäe.

Lennujaama esindajale ei tulnud  meelde, et lähiaastatel oleks keegi kogemata Tallinna lennanud. Küll meenus paari aasta tagune juhtum, kus üks reisija  viisaeksituse tõttu pidi mõnda aega Tallinna lennujaamas elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles