Finnair hakkab inimesi automaatselt lennule registreerima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennukid Vantaa lennuväljal.
Finnairi lennukid Vantaa lennuväljal. Foto: SCANPIX

Alates 28. novembrist hakkab Finnair reisijaid automaatselt lennule registreerima, kui inimene seda ise veebis teinud ei ole. Pardakaart saadetakse reisija mobiiltelefonile.

Kui lend väljub hommikul, saadetakse registreerumiskinnitus ajavahemikus 17.00 ja 19.00. eelmisel õhtul. Kui lend väljub pärastlõunal, saadetakse registreerumiskinnitus ligikaudu kolm tundi enne lennu väljumist.

Teenuse kasutamiseks tuleb lisada oma mobiiltelefoni number Finnair Plusi profiili. Samuti osutatakse teenust, kui klient annab oma telefoninumbri lennu broneerimisel.

Saadetavas tekstisõnumis on kirjas lennule registreerimise info, sealhulgas istekoha number ja link mobiilsele pardakaardile.

Mobiilne pardakaart tuleb avada enne turvakontrolli ja kasutada seda tuvastamisel. Mobiilse pardakaardi kasutamiseks peab telefonil olema ka toimiv internetiühendus. Kui see puudub, võtke lennujaama pagasi äraandmise lauast paberkandjal pardakaart.

Teenus kehtib Finnairi käitatavatele lendudele ja Flybe'i käitatavatele AY2000 lendudele, mis väljuvad Helsinkist ja muudest Soome lennujaamadest, Amsterdamist, Bergenist, Brüsselist, Budapestist, Kopenhaagenist, Düsseldorfist, Frankfurdist, Genfist, Göteborgist, Londonist, Madridist, Manchesterist, Münchenist, Milanost, Oslost, Pariisist, Prahast, Riiast, Stockholmi Arlanda ja Bromma lennujaamadest, Tallinnast, Torontost, Vilniusest, Varssavist ja Zürichist.

Kui reisijal on ainult käsipagas, lubatakse enamikes lennujaamades reisijal minna kohe turvakontrolli ja seejärel oma väljumisväravasse. Kui reisijal on registreeritavat pagasit, tuleb jätta see lihtsalt lennule registreerimise ajavahemiku jooksul pagasi äraandmise lauda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles