Odavlennufirmad tekitavad rohkem tasulisi teenuseid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Easy Jeti lennuk
Easy Jeti lennuk Foto: Stanislav Moshkov

Odavlennufirmad plaanivad reisijatele pakutavaid lisateenuseid senisest rohkem tasuliseks muuta, näiteks tuleb pardal hakata maksma WiFi kasutamise eest.

Suuremad odavlennufirmad plaanivad kehtestada pardal tasulise WiFi kasutamise. Seejärel võib reisija maksta ka eraldi kindlustust, mis tagab võimaluse lennupiletit vahetada, kirjutab news.com.au.

Easy Jet plaanib sel kuul tutvustada tasulist istekoha valimist. Sõbrad ja perekond, kes tahavad istuda koos, peavad privileegi eest maksma 4,5 dollarit. Mida paremat istekohta soovitakse, seda kallim on ka hind. Reisija saab valida vastavalt istekohtade vahel, mille hind on 4,5 dollarit, 12,25 dollarit ja 18,30 dollarit. Valimisest saab ka keelduda, kuid siis tuleb istuda kohal, mis jäi vabaks.

«Lennufirmad otsivad iga võimalust, et oma tulu suurendada. Nad on sunnitud tooteid välja mõtlema,» kommenteeris veebikülje JoeSentMe reisiajakirjanik Joe Brancatelli.

Suuremad odavlennufirmad ootavad sel aastal lisateenuste eest reisijate käest kokku 36,1 miljardit dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles