Sel koolivaheajal puhatakse peamiselt Türgis ja Kanaaridel

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkus.
Puhkus. Foto: SCANPIX

Turismifirmade ja reisikorraldajate sõnul on täna alanud koolivaheajal puhkusereisid tavapäraselt valdavalt välja müüdud, peamised sihtkohad on Türgi ja Kanaarid.

Novatoursi tegevjuhi ja juhatuse liikme Andree Uustali sõnul puhkab nende kaudu käesoleval koolivaheajal palmide all ligi 1130 puhkajat. «Nõudlus uue kooliaasta esimese vaheaja reisidele ületas ootusi. Augustis ja septembris lisasime algselt planeeritud mahtudele mitu lisalendu Türki ja Tenerifele,» ütles Uustal.

Novatoursi populaarsemad sihtkohtad alanud koolivaheajal on teada-tuntud Sharm El Sheikh Egiptuses, Tenerife Kanaari saartel ja Eilat Iisraelis.

Ka Estraveli tänavuse sügiskoolivaheaja peamised sihtkohad on Türgi ja Kanaarid. «Koolivaheaegadeks puhkusereisi planeerides tuleks arvestada kahe eripäraga: kui soovitakse suuremat valikut, tuleb reis planeerida mitu kuud ette ning hinnatase on koolivaheaegadel tavapärasega võrreldes veidi kõrgem,» märkis Estraveli tootjasuhete juht Katrin Samlik.

Aurinko sihtkohad olid koolivaheajaks Sitsiilia, Küpros, Costa del Sol, Tenerife ja Maroko. «Meil on selleks nädalaks praktiliselt kõik välja müüdud. Viimased kohad on veel Marokosse. Aga see on alati nii,» kommenteeris Aurinko müügijuht Merike Aspe-Kangro.

Baltictoursi peamised sihtkohad on Hispaania ja Kreeka, aga ka Egiptus ja Türgi. Baltictoursi tootearenduse juhi Maris Kalda kirjutas, et Baltictoursis ei ole koolivaheajal oluliselt rohkem puhkusereise ostetud. «Kuna tänavu oli jahedam suvi, siis puhkusereisijate arv hakkas kasvama juba peale jaanipäeva ning nüüd külmade tulles see trend pole vaibunud,» selgitas ta.

«Viimase hetke pakkumiste peale pole sel perioodil mõtet loota,» lisas Uustali. Viimane lisalennu koht müüdi Novatoursis välja juba oktoobri alguseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles